Előfizetői tartalom

Kiterjeszti birodalmát a magyar ingatlanfejlesztő

Portfolio
A Futureal-csoport 19 millió euró értékben lezárta a Caelum Development számára a bukaresti ParkLake fejlesztéséhez nyújtott mezzanine finanszírozási szerződését. A 70 000 négyzetméter bruttó bérbe adható területtel rendelkező bevásárlóközpont a Sonae Sierra és a Caelum Development vegyes vállalkozásában valósult meg. A magyar cégcsoport a jövőben lakóingatlanok fejlesztésével foglalkozó leányvállalatán, a Cordián keresztül erősíti jelenlétét a román piacon.

Az összesen 180 millió eurós beruházásból felépített ParkLake-et 2016 szeptemberében avatták fel, a beruházási összegből 19 millió eurót nyújtott a Futureal-csoport mezzanine finanszírozási szerződés (hibrid finanszírozási forma, ami mind hitel jellegű, mind tőke jellegű tulajdonságokkal rendelkezik) formájában. A bevásárlóközpont 70 000 négyzetméter bruttó bérbe...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés