Előfizetői tartalom

Óriási vétel: nyolc irodaházat vásárolt az OTP egyik ingatlanalapja

Portfolio
Megállapodott a Futureal-csoport és az OTP Ingatlan Befektetési Alapkezelő a cégcsoport portfóliójához tartozó Corvin Irodák értékesítéséről. Az adásvétel keretében a Corvin Sétány minden, már felépült irodaháza, és két, jelenleg építés alatt álló irodaépület is tulajdonost váltott. Az összesen nyolc "A" kategóriás épület közel 80 000 négyzetméter bruttó irodaterületet kínál.

A Corvin ONE a Corvin Sétány megvalósításának első fázisában készült el 2008-ban, a Corvin Towers az irodafejlesztési projekt második fázisában valósult meg, a komplexum négy "A" kategóriás épületből áll, majd a sorban a Corvin Corner következett. Ezeket az irodaházakat vásárolta most meg az OTP Ingatlanbefektetési Alap. A Corvin One, a Corvin Towers és a Corvin Corner...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés