Előfizetői tartalom

Rossz minőségben épült házak? - Nem biztos, hogy a kivitelező hibázott

Portfolio
Az építőipar nehéz helyzetéről, a kapacitás- és munkaerőhiányról már szó volt a korábbi cikkünkben, amelyben részleteztük, hogy a Portfolio Property Investment Forum építőiparral foglalkozó panelbeszélgetése során milyen tapasztalatokról számoltak be a szakértők. Ugyanezen a kerekasztal-beszélgetésen arról is szó esett, hogy milyen megoldások vannak az építőipar segítésére, és hol kellene jobban odafigyelni, hogy a minőségbeli hibákat elkerüljük.

Csokló Gábor, a Masterplast NYrt. műszaki igazgatója, szerint a mostani piaci környezetben a rugalmasság elengedhetetlen, ők például több beszállítóval dolgoznak, ami ugyanakkor összetettebb minőségbiztosítási folyamatot kíván. A szakember szintén elmondta, hogy olyan nagy a termékválasztékuk, hogy mindig tudnak B alternatívát adni a megrendelőiknek. Gegesi Kiss Tamás...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés