Előfizetői tartalom

Magyar kézbe kerülhet három népszerű hazai bevásárlópark

Portfolio
Újabb ingatlancsomaggal bővíti portfólióját a Magyar Posta Takarék Ingatlan Alap (MPTIA). Az alapot képviselő Diófa Alapkezelő Zrt. ingatlan adásvételi szerződést kötött az amerikai tulajdonú Portico Investment Kft-vel. Az Alap ezúttal egy 27 500 négyzetméteres kiskereskedelmi ingatlanportfóliót vásárolna Budapesten és agglomerációjában.

Az alapkezelő beadta a GVH-hoz az összefonódás engedélyeztetése iránti kérelmét. A tranzakció versenyjogi szempontból történő jóváhagyása, valamint a tranzakció zárása utána az Alapkezelő által kezelt ingatlanvagyon meghaladja a 330 000 négyzetmétert, amelyből arányosan 40%-40% részarányt tesznek ki az iroda és kiskereskedelmi ingatlanok. A nagyobb méretű, több bérlős...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés