Előfizetői tartalom

Az új kedvenc? - Kétszer annyi új lakás kelt el ebben a kerületben

Portfolio
A legfrissebb Budapesti Lakáspiaci Riport alapján továbbra is a XIII. kerületben vásárolják a legtöbb új lakást, ugyanakkor 2018 őszén egy belső-pesti kerület iránt is jelentősen megnőtt az érdeklődés a vevők részéről. Az "új kedvencként" is nevezhető kerületben, a megugró kereslettel párhuzamosan az átlagárak is meredeken emelkedtek, mintegy 30 százalékos növekedést lehetett tapasztalni a még szabadon álló új lakások árainál, az egy évvel korábbi értékekhez képest.

A 2018 őszi Budapesti Lakáspiaci Riport legfrissebb összesítése szerint mintegy 23 100 olyan, legalább négylakásos társasházi lakóingatlan áll építés alatt, amelyek olyan projektben vannak, ahol 2018 harmadik vagy negyedik negyedévében legalább egy szabad lakást kínáltak a fejlesztők. A több mint 23 ezer budapesti új lakásból 2018 őszén: 7070 még nem került eladásra, a...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés