Előfizetői tartalom

Átalakul a dél-budai pláza - Elárulta a részleteket a fejlesztő

A tavalyi év elején a CPI Property Group megvásárolta a Pólus és a Campona bevásárlóközpontot, de a cseh ingatlanbefektető magyarországi portfóliójában számos irodaház is szerepel. A cég legjelentősebb lépése az elmúlt évben az volt, hogy a Tokiói, Dublini és Zürich-i Értéktőzsde jóváhagyta a belépését a kötvénypiacra, így a jövőben onnan is gyűjthetnek finanszírozást. Magyarországon viszont kétségtelen, hogy a Campona teljeskörű felújítása és közel 30 ezer négyzetméterrel történő bővítése tartja lázban a piacot, melynek részleteiről Gereben Mátyással, a CPI Ingatlan Csoport magyarországi részlegének Country Managerével beszélgettünk.
A töretlen piaci lendület a CPI-nál is látható, bár egyes vélemények szerint lassan túlfűtötté válhat a piac. Vannak már olyan jelek, amelyek azt mutatják, hogy megingott a bizalom a növekedésben? Kicsit távolabbról indulva, Csehországban a CPI PG-nél elkezdték a finanszírozási struktúrát teljesen új alapokra helyezni. Az elmúlt két évben olyan volt a pénzügyi piaci...

Tisztelt felhasználónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Ha rendelkezik érvényes előfizetéssel, kérjük, lépjen be az alábbi űrlapon:

 

Cikkarchívum előfizetés

1 543 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái