Előfizetői tartalom

Lakást bérelnél? - Ilyen árakra számíthatsz a magyar nagyvárosokban

Portfolio
Az előző években elindult építkezések jelentős része fejeződik be 2019-ben, így több mint 20 ezer új lakás átadása várható, ami vélhetően meghaladja majd a tavaly átadott új lakások számát. Az új lakások megjelenése a bérleti piacon mérsékelheti a jelenleg újszerű lakások felárát, a használtakéhoz képest, ugyanakkor jelentős változás nem várható az átlagos lakásbérleti díjakban - derül ki az ingatlan.com elemzéséből.

10-20 százalékkal drágábban bérelhetőek az újakAz ingatlan.com adatai szerint január első napjaiban a budapesti - maximum 80 négyzetméteres - kiadó lakások átlagos bérleti díja havi 150 ezer forint volt, míg az újonnan épült vagy újszerű lakásokért 169 ezer forintot kértek a tulajdonosok. Debrecenben a 95 ezer forintos átlaghoz képest az új lakások bérleti díja 110...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés