Előfizetői tartalom

Nagy változást hozhat a 2019-es év az önvezető autóknál

Portfolio
Már a 2018-as év is sok változást és fejlődést hozott az autonóm közlekedésben, a következő évben azonban még nagyobb változásokra lehet számítani. Az automatizált vezetési technológiákban az eddig töretlen optimizmust a márciusi Uber baleset után, talán jóval reálisabb célkitűzések váltották fel, a biztonság és a biztonságos tesztelés még erősebb ösztönzőkre talált. Nemcsak szerte a világban, de Magyarországon is gyorsan haladnak az önvezető technológiához kapcsolódó projektek, a kérdés csupán az, hogy a 2019-es évben vajon sikerül-e a számos iparági szereplő céljait, vagy előrehaladását összeegyeztetni a többiekével, vagy marad ilyen töredezett, és szerteágazó az autonóm közlekedés.

Eseménydúsan zajlott a tavalyi év a részben önvezető járműveknél, előretörtek a vezető nélküli kamionfejlesztések, ami a minimális emberi hozzájárulással megvalósuló áruszállítást irányozzák elő rövid időn belül, így az automatizálás a közúti árufuvarozásban is fontos mérföldkő előtt áll.Kapcsolódó cikkünk2018.04.19Csak fogod a fejed, mik vannak - Óriási...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés