Előfizetői tartalom

Őrületes, hogy mi mindenre használják a szállodai szobák tévéit

Portfolio
A professzionális kijelzők jól megtervezett használata bármilyen épület vonzóságát nagymértékben tudja befolyásolni. Ma már számos egyedi megoldás érhető el, mint például a hajlított OLED vagy a kivételesen széles UltraStrech kijelzők, és vannak egészen extrém méretű és formájú videófalak is. Ezekkel az eszközökkel növelni lehet a tér hatékonyságát, arról nem is beszélve, hogy látványossá, hívogatóvá is teszik azt.Az okoskijelzők nyújtotta lehetőségekről és a szállodai használatukról Klemencz Mihállyal, az LG Information Display üzletágának regionális vezetőjével készítettünk videóinterjút.

Az LG általában a klasszikus, Media Marktban is kapható termékeiről ismert, van ugyanakkor egy üzleti megoldásokkal foglalkozó üzletáguk, ami elsősorban a hotelrendszereket, illetve a signage rendszereket foglalja magába. A szállodák esetében az a trend, hogy a szobában lévő tévének is okos eszköznek kell lennie, ami nem csak a hotellel kapcsolatos információkat, de tetszőleges...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés