Előfizetői tartalom

Újabb adóra készülhetnek a rövid távú lakáskiadók

Portfolio
Újabb kerület adóztatná meg azokat a lakástulajdonosokat, akik szálláskiadásra, például Airbnb-re jegyeztetik be a lakásukat. A január 6-tól életbe lépő szabályozás alapján egy ingatlan minden megkezdett 50 négyzetmétere után egy parkolóhelyet kell biztosítani, aminek a megváltási költsége 2 millió forint plusz áfa - írja az index.

Már a VII. kerületben is parkoló-mérleg díjat kell fizetni ha valaki szálláskiadásra, például Airbnb-re akar bejegyeztetni egy lakást. A január 6-tól érvényes Erzsébetváros Építési Szabályzatáról szóló rendelet alapján egy ingatlan minden megkezdett 50 négyzetmétere után egy parkolóhelyet kell biztosítani, a megváltás költsége 2 millió forint plusz áfa. Így 51-100...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés