Kiderült, mikorra készülhet el a Campona felújítása
Ingatlan

Kiderült, mikorra készülhet el a Campona felújítása

Portfolio
2018-ban nagyon fontos lépés volt a cégünk életében, hogy el tudtunk kezdeni két meghatározó fejlesztést. A CPI Hungary eddig leginkább csak vásárolt és felújított ingatanokat, amit aztán kiadott a bérlők számára, de a tavalyi évben két fejlesztés is elindulhatott - mondta el a Property Investment Forum 2018 konferencián Gereben Mátyás, a CPI Hungary országmenedzsere
.


Egyik fejlesztésünk az Airport City Logisztikai Parkban áprilisra elkészülő új épület, másik pedig a Balance Hall irodaház, melynek átadását szeptemberre tervezzük. Ezen kívül nagyszabású tervünk a jövőre nézve a Campona teljes körű felújítása, ami egy hosszabb távú projekt, aminek jelenleg az előkészítése zajlik. Ott 2022-es végső átadással számolunk. További célunk még a portfóliónk üzemeltetésének magasabb szintre emelése és természetesen az, hogy a bejelentett fejlesztéseket időre átadjuk a bérlőinknek - tette hozzá a szakember.


Gereben Mátyás

országmenedzser

CPI Hungary

Gereben Mátyás a CPI Hungary general managere 2015. június 15-től. Végzettsége: Budapesti Gazdasági Főiskola (korábbi KVIF) Angol nyelvű Kereskedelmimanagement képzés 1996-2000; Pécsi Tudományegyetem - Management Consulting... Tovább »

A gazdasági kilátásokkal kapcsolatban a következő években feltehetően lassulásra számíthatunk, de ennek ellenére nem várható visszaesés, és az sem valószínű, hogy az előző válsághoz hasonló tetszhalott állapot alakuljon ki a piacon.A konferencián készült többi videó, erre a linkre kattintva érhető el.

huawei mobiltelefon
bika wall street index tőzsde
víz water
vonat train máv
e-cigi vape
LONDON, UNITED KINGDOM - 2019/09/04: British Prime Minister Boris Johnson is seen leaving No 10 Downing Street to attend his first Prime Minister's Questions at the House of Commons. Later today the MPs will debate bill that could block no-deal Brexit. ()
airbnb app
Laura Codruta Kövesi európai főügyész
Népszerű
Tematikus PR cikk
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Tőzsdetanfolyam
Légy tudatos a pénzügyeidben, vedd a saját kezedbe az irányítást.
Egészségügy másképpen
Amerikai, nyugat-európai kórházi ellátás, havi 7875 Ft-tól.
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Infostart.hu

Pénzügyi modellező

Pénzügyi modellező

Szerkesztő-újságíró

Szerkesztő-újságíró
2019. szeptember 25.
Követeléskezelési trendek 2019
2019. október 1.
Öngondoskodás 2019
2019. október 16.
Budapest Economic Forum 2019
2019. október 17.
Portfolio-MAGE Ipar 4.0 konferencia 2019
shutterstock új lakás