Előfizetői tartalom

Soha nem akartak még ennyien bérelni a budapesti ingatlanpiacon

Portfolio
Dinamikus évet ért el a bruttó bérbeadás szempontjából a budapesti irodapiac, ami közel 535 000 négyzetméteres irodaterületet jelent, megközelítve a 2015-ös rekordév teljesítményét, az akkori 538 000 négyzetmétert. A szerződéshosszabbításokat leszámítva, a nettó bérbeadások viszont nemcsak megközelítették, de meg is ugrották a megelőző évek rekordjait - derül ki a CBRE közleményéből.

A budapesti irodapiacon közel 535 ezer négyzetméternyi volt a bruttó bérbe adott terület a tavalyi évben, ez ugyan nem jelent új rekordot, az éves nettó bérbeadás (amely nem foglalja magában a bérleti szerződések megújítását) viszont új csúcsot ért el tavaly, közel 400 000 négyzetméterrel, ami lényegesen magasabb, mint a 2015-ös szint (365 000 négyzetméter). A jelentős...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés