Előfizetői tartalom

Kíváncsi vagy, mit tartogat a lakáspiac ebben az évben?

Portfolio
2019-ben a keresleti és kínálati folyamatok is támogathatják a hazai lakásárak további növekedését, így az idei évre is drágulást várnak a Takarék Index elemzői, de ennek mértékében némi csökkenésre lehet számítani 2018-hoz képest. Ez azt jelenti, hogy idén a lakásárak bővülése a 2018-as, 10 százalékot meghaladó szint alatt maradhat. Ahogyan az elmúlt években megfigyelhető volt, a piacon továbbra is nagy különbségek lehetnek a kisebb és nagyobb települések ingatlanárai között.

A hazai lakáspiac immár 5 éve száguld felfelé, sokakban merül fel a kérdés, hogy vajon meddig tarthat még ez a lendület, meddig emelkedhetnek még tovább az árak. A kérdés megválaszolásához a piac keresleti és kínálati oldalát is megvizsgálták a Takarék Index elemzői és arra a következtetésre jutottak, hogy bár lassul a gazdasági növekedés, de továbbra is bővülés...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés