Előfizetői tartalom

Így alakítaná át Budapestet a világhírű dán építész

Portfolio
A Magyar Urbanisztikai Társaság 2018-ban a Hegyvidéki Önkormányzatnak ítélte a településfejlesztés terén elért eredményekért adható Hild-díjat, elismerve ezzel a városrész fejlesztési tevékenységét. A Hegyvidéki Urbanisztikai Konferencián, a hivatalos díjátadó keretében Jan Gehl, a világhírű dán építész tartott előadást, amelyben többek között elmondta, hogy mi lehet a várostervezés központi eleme a jövőben.

A településfejlesztési munkáért járó elismerést a Hegyvidéki Urbanisztikai Konferencián Pokorni Zoltán polgármester Salamin Gézától, a Magyar Urbanisztikai Társaság elnökétől vette át. Az urbanisztikai témájú könyvekből megismerhetjük a jó város ismérveit, a Hegyvidéken azonban arra keressük a választ, hogyan jutunk el odáig, hogy azt mondhassuk, jó és élhető kerület...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés