Akár egy hónapra is lehet irodát bérelni a dél-budai projektben
Ingatlan

Akár egy hónapra is lehet irodát bérelni a dél-budai projektben

Portfolio
A DBH Group szolgáltatott irodákra, valamint tárgyaló bérbeadásra specializálódott üzletága (DBH Serviced Office) egy teljes szintre, több mint 2400 négyzetméterre írt alá szerződést az Újbudán épülő BudaPart GATE irodaházban - szerepel a BudaPart közleményében.
A magyar és román szolgáltatott irodapiac szereplőjeként a DBH Serviced Office jelenleg "A" kategóriás irodaházakban, 6700 négyzetméteren, mintegy 500 munkaállomást kínál ügyfelei számára.

"A közép-kelet-európai térségben a szolgáltatott irodák bérbeadása esetén még mindig a lokáció jelenti az elsődleges versenyelőnyt a szolgáltatók számára. A budapesti irodapiac egyik fő ütőerét jelenleg a dél-budai folyosó jelenti. A szolgáltatott irodák népszerűsége továbbra is töretlen hazánkban, a XI. kerületben található szolgáltatott irodánk 100%-os kihasználtsággal működik már évek óta. Ezek alapján egyértelmű volt számunkra egy újabb DBH Serviced Office megnyitása a budai oldalon, a most épülő BudaParton"- mondta el Dr. Erdei Sándor, a DBH Group alapító vezérigazgatója.


dr. Erdei Sándor

elnök-vezérigazgató

DBH Group

A DBH Group alapítója, vezérigazgatója valamint az 5 milliárd forintos Jeremie alapot kezelő, startup vállalkozásokat és innovatív magyar kis- és középvállalkozásokat támogató DBH Investment Zrt. elnök-vezérigazgatója.... Tovább »

Az 54 hektáros BudaPart városnegyed megalkotása során a legfrissebb nemzetközi irodapiaci trendek is fontos szempontot képviseltek. A DBH Group és a fejlesztő Property Market együttműködésével az első irodaépület 2019-es átadásakor egy közösségi szemléletű, rugalmas bérleti konstrukcióban működő szolgáltatott iroda megoldás válik elérhetővé a budai ingatlanpiacon. "A BudaPart infrastruktúrája lehetőséget biztosít a most induló kis-és középvállalatok, start-upok számára is. Egyedi iroda-, tárgyalóbérlet, valamint személyre szabott szolgáltatásaink az olyan egyszemélyes vállalkozások - például kreatív műhelyek - számára is megoldást kínálnak, amelyeknek csupán egy-egy tárgyaláshoz vagy workshophoz van szüksége teremre" - folytatta Dr. Erdei Sándor.


Akár egy hónapra is lehet irodát bérelni a dél-budai projektben
További információkért kattints a képre!
A BudaPart mintegy 30 épületből, 15 lakó- és 14 irodaházból, továbbá egy hotelből álló városnegyed lesz, a projekt első ütemének részeként négy lakóépület mellett a több mint 20 000 négyzetméter bérelhető területtel rendelkező, LEED Gold/BREEAM minősítésű BudaPart GATE irodaház várhatóan 2019 év végén kerül átadásra. Az épületnek jelenleg 40%-os a bérbeadottsága, de hamarosan további bérlőik is bemutatásra kerülhetnek, a bérbeadó ügynökségek (Cushman & Wakefield, Eston) jelenleg is több érdeklődővel tárgyalnak a még szabad, rugalmasan alakítható terekre.

Jövőre már 1000 fő élhet és dolgozhat az új városnegyedben, valamint 2021-re várhatóan elkészül az olajipari vállalat saját beruházásában készülő 120 méteres, 28 emelet magas, 86 ezer négyzetméteres MOL Campus is, amely újabb 2500 munkavállalónak biztosít új környezetet."A BudaParton tapasztalható tartósan magas keresletet részben a közkedvelt dél-budai elhelyezkedésnek, a mindössze 3,5 kilométerre található belvárosnak, a vízpart nyugalmának és a szintén rekreációs lehetőséget kínáló, gondozott parkoknak tudhatjuk be. Az elmúlt években felerősödött a bérlők törekvése arra, hogy az új generációk által már-már elvárásként megfogalmazott munkahelyi körülményeket biztosítsa, ezzel magához vonzza és megtartsa a tehetségeket" - tette hozzá Csuhay Borbála, a Property Market értékesítési és vagyonkezelési igazgatója.


Csuhay Borbála MRICS

értékesítési és vagyonkezelési igazgató

Property Market Kft.

Csuhay Borbála a Property Market Kft. kereskedelmi ingatlanjainak értékesítési és vagyonkezelési igazgatója. Az ingatlanfejlesztő cég jelenlegi legnagyobb projektje a BudaPart beruházás, amely 600 ezer négyzetméternyi... Tovább »Akár egy hónapra is lehet irodát bérelni a dél-budai projektben
Forrás: BudaPart


Akár egy hónapra is lehet irodát bérelni a dél-budai projektben
Forrás: BudaPart
Benzinkút
hősök tere_getty
Ipari tartályok
Official Photo 2019 - Emmanuel Babeau (6) (1)
Megint véleményt mond Magyarországról az IMF
Népszerű
Tematikus PR cikk
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
2019. október 16.
Budapest Economic Forum 2019
2019. október 17.
Portfolio-MAGE Ipar 4.0 konferencia 2019
2019. október 17.
Hiventures - Portfolio KKV Tőkefinanszírozás 2019
2019. november 6.
Portfolio Private Health Forum 2019
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Infostart.hu

Szerkesztő-újságíró

Szerkesztő-újságíró
Online kurzus
Akár 100 000 Ft-al elkezdhető, hosszú távú megtakarítási módszer.
A tőzsdei tankönyv
Az alapoktól a trendkövető kereskedési stratégiákig kísér a könyv.
aldishutterstock