Előfizetői tartalom

Hiába a növekvő bérleti díjak, mégsem örülhetnek a tulajdonosok

Portfolio
Hogyan élik meg a bérlők a budapesti irodapiacon megfigyelhető változásokat? Milyenek az elvárások az új irodaházakkal szemben? Mennyire stabil a jelenlegi bérbeadói piac fenntarthatósága? Többek között ezekre a kérdésekre keresték a választ a Portfolio Property Investment Forum 2018 irodapiaci panelbeszélgetésének résztvevői Tímea Henter, a Knight Frank Hungary társigazgatójának moderálásával.

Az elmúlt években 10-15 százalékkal emelkedtek az irodabérleti díjak a fővárosban, de egyéb, a bérlők szempontjából kedvezőtlen trendek is megfigyelhetők. A 3 éves szerződések kikoptak a rendszerből, a bérbeadók legalább 5 évnyi elköteleződést várnak el a bérlőktől. Egyre kevesebb kedvezménnyel ösztönzik a bérbeadók a bérlőket, így csökkent a bérletidíj-mentes...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés