Előfizetői tartalom

Pakolhatnak a bőröndbe a családosok: ezeken a balatoni településeken kapható a falusi CSOK

Portfolio
Az elmúlt napokban jelentette be a kormány a falusi családi otthonteremtési támogatás (CSOK) pontos összegét és feltételeit, amelyre reagálva megnéztük, hogy ez milyen hatással lesz a vidék ingatlanpiacára, illetve készítettünk egy nem hivatalos listát arról, hogy mely vidéki településeket érinthet az intézkedés. Most a közvetlen Balaton-parti településeket vettük górcső alá, a rendelkezésre álló kínálatot és fajlagos árakat megnézve. Ebben a szűkített listában szerepel egy olyan város, illetve község is, amelyek ugyan kedvelt célpontjai lehetnek a nyaralási célra lakóingatlant vásárlóknak, az viszont még nem egyértelmű, hogy a két település megfelel-e a feltételeknek.

Frissítés! Felhívjuk olvasóink figyelmét, hogy számításaink során a Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatalának (KEKKH) adatait használtuk, amiben eltérések lehetnek a KSH számítási módszereihez képest, ami magyarázhatja a kormány által közölt és az általunk számított települések közti mintegy 200 darabos különbséget. Az adatok éppen...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái