Előfizetői tartalom

Óriásberuházások húzhatják felfelé a vidéki lakásárakat

Portfolio
Jobban emelkedtek a lakásárak 2014 és 2018 között azokon a megyeszékhelyeken, ahol nagyobb volumenű iroda-, ipariingatlan- és oktatási beruházások készültek el - derült ki a Takarék Index elemzőinek vizsgálatából. A legnagyobb mértékben, átlagosan 115 százalékkal, Tatabányán drágultak a lakóingatlanok, míg Salgótarjánban csak kevesebb mint 27 százalékkal.

Építőipari beruházásokAz elmúlt években jelentős építőipari fejlesztések színtere volt Magyarország. Nagy összegű projektek valósultak meg nem csak Budapesten, hanem vidéken is. A magasépítés kiemelt ágai, mint a lakásépítés, a szálloda-, iroda-, és ipariingatlan-fejlesztések, valamint az oktatási és kutatás-fejlesztési célú, már elkészült projektek többsége...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés