Előfizetői tartalom

Fektesd a pénzed nyugdíjasokba - Új irány az ingatlanpiacon

A következő évtizedek legnagyobb biznisze lehet az aranykorba érők és a diákok magas szintű ellátása. Mindkét csoport kiszolgálása már-már szállodai szintű ingatlanokban történik, bár egyelőre még kevés helyen az országban. Nem véletlen, hogy ez a piaci szegmens az ingatlanbefektetők figyelmét is felkeltette. Az ellátásra szorulók aránya folyamatosan növekszik, és egy részük - rokonain keresztül - fizetőképes is, ebből adódóan egy ilyen apartman mindig kelendő lesz. Emellett a diákok közül is egyre többen választják a magasabb színvonalú, társasház jellegű elhelyezést.
Idősotthonok"Nálunk tényleg szinte új életet kezdhet majd, aki aktív időskorra vágyik" - summázta a jövőt a budai zöldövezet szívében, az egykori Rege szálló teljesen "kipucolt" és kicsinosított épületében Arie Yom-Tov, a Rege Residence fejlesztője. Amerikai mintára lesz itt csilivili idősotthon, a beruházó elégedettségére a helyek harmadát már lefoglalták. De erről...

Tisztelt felhasználónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Ha rendelkezik érvényes előfizetéssel, kérjük, lépjen be az alábbi űrlapon:

 

Cikkarchívum előfizetés

1 543 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái