Térképen a falusi CSOK összes települése - Ide jöhetnek a milliárdok
Ingatlan

Térképen a falusi CSOK összes települése - Ide jöhetnek a milliárdok

Portfolio
Múlt heti cikkünkben egy listán bemutattuk azokat a településeket, amelyeken népességszám és annak változása alapján várhatóan igényelhető lesz a falusi CSOK támogatása. Ennek mintájára egyik olvasónk, tovább gondolva a listát, térképre vitte az összes érintett települést, ezzel segítve a pontosabb tájékozódást. A mostani térkép esetében azonban fontos, hogy ez még nem a hivatalos lista, hanem a saját számításaink eredményeként készített ábra, így a későbbiekben még változhat a támogatható települések köre.

Frissítés! Felhívjuk olvasóink figyelmét, hogy számításaink során a Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatalának (KEKKH) adatait használtuk, amiben eltérések lehetnek a KSH számítási módszereihez képest, ami magyarázhatja a kormány által közölt és az általunk számított települések közti mintegy 200 darabos különbséget. Az adatok éppen ezért csak tájékoztató jellegűek, ez még nem a hivatalos lista. A későbbiekben változhat a támogatási körbe bekerülő települések száma.

Az alábbi térkép tehát azokat a településeket ábrázolja, amelyek megfelelnek a falusi CSOK által támasztott kritériumoknak. Jól látszik, hogy Budapest és a nagyobb megyeszékhelyek közvetlen közelében elhelyezkedő települések nem férnek bele a támogatható települések körébe, feltehetően azok népességváltozása miatt. Ugyancsak feltűnik, hogy Észak-Kelet- és Nyugat-Magyarországon mennyivel több település érintett, mint az ország többi részén, ez azonban inkább az ország településszerkezeti különbségeire utal. Most viszont nézzük a részletes térképet:A falusi CSOK témájáról az alábbi cikkekben olvashatunk részletesebben:

Térképen a falusi CSOK összes települése - Ide jöhetnek a milliárdok
Falusi CSOK

A Portfolio Csoporthoz tartozó HelloVidék falusi CSOK település keresője: egyedi információk, lakásárak, népszámlálási adatok, gazdasági statisztikák, egyéb mutatók 2486 településről.

ferrari_getty_editorial
thyssenkrupp acél_getty_stock
iphone
GettyImages-1071775348
Népszerű
Tematikus PR cikk
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Online kurzus
Akár 100 000 Ft-al elkezdhető, hosszú távú megtakarítási módszer.
A legjobb karácsonyi ajándék
Az alapoktól a trendkövető kereskedési stratégiákig kísér a könyv.
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Infostart.hu
2020. február 27.
Építőipar 2020
2020. április 7.
Portfolio-MAGE Járműipar 2020
terézváros utcakép