Térképen a falusi CSOK összes települése - Ide jöhetnek a milliárdok
Ingatlan

Térképen a falusi CSOK összes települése - Ide jöhetnek a milliárdok

Portfolio
Múlt heti cikkünkben egy listán bemutattuk azokat a településeket, amelyeken népességszám és annak változása alapján várhatóan igényelhető lesz a falusi CSOK támogatása. Ennek mintájára egyik olvasónk, tovább gondolva a listát, térképre vitte az összes érintett települést, ezzel segítve a pontosabb tájékozódást. A mostani térkép esetében azonban fontos, hogy ez még nem a hivatalos lista, hanem a saját számításaink eredményeként készített ábra, így a későbbiekben még változhat a támogatható települések köre.

Frissítés! Felhívjuk olvasóink figyelmét, hogy számításaink során a Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatalának (KEKKH) adatait használtuk, amiben eltérések lehetnek a KSH számítási módszereihez képest, ami magyarázhatja a kormány által közölt és az általunk számított települések közti mintegy 200 darabos különbséget. Az adatok éppen ezért csak tájékoztató jellegűek, ez még nem a hivatalos lista. A későbbiekben változhat a támogatási körbe bekerülő települések száma.

Az alábbi térkép tehát azokat a településeket ábrázolja, amelyek megfelelnek a falusi CSOK által támasztott kritériumoknak. Jól látszik, hogy Budapest és a nagyobb megyeszékhelyek közvetlen közelében elhelyezkedő települések nem férnek bele a támogatható települések körébe, feltehetően azok népességváltozása miatt. Ugyancsak feltűnik, hogy Észak-Kelet- és Nyugat-Magyarországon mennyivel több település érintett, mint az ország többi részén, ez azonban inkább az ország településszerkezeti különbségeire utal. Most viszont nézzük a részletes térképet:A falusi CSOK témájáról az alábbi cikkekben olvashatunk részletesebben:

Térképen a falusi CSOK összes települése - Ide jöhetnek a milliárdok
Falusi CSOK

A Portfolio Csoporthoz tartozó HelloVidék falusi CSOK település keresője: egyedi információk, lakásárak, népszámlálási adatok, gazdasági statisztikák, egyéb mutatók 2486 településről.

facebook pay
Puskás Aréna
K_EPA20191106140
Szél
GettyImages-1038084008
DMOHA20190901009
Népszerű
Tematikus PR cikk
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
2019. november 20.
Office Stage - Út a hatékony irodához
2019. november 20.
Big Office Day Konferencia 2019
2019. november 20.
Big Office Consumption Based IT 2019
2019. november 21.
Property Investment Forum 2019
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Infostart.hu
Online kurzus
Akár 100 000 Ft-al elkezdhető, hosszú távú megtakarítási módszer.
A tőzsdei tankönyv
Az alapoktól a trendkövető kereskedési stratégiákig kísér a könyv.
Puskás Aréna