Előfizetői tartalom

Hivatalos: átadták Buda legújabb irodaházát (képek)

Portfolio
A több éve tartó építkezés 2019-ben hivatalosan is befejeződött a Dél-Buda és Central-Buda régió találkozásánál álló HillSide irodaházban. A közvetlenül a MOM Park szomszédságában álló komplexum Wáberer György és Scheer Sándor ingatlanfejlesztő vállalkozásához köthető, melynek eredményeként egy 8 szintes, mintegy 22 000 négyzetméternyi bérbe adható irodaterülettel és 500 négyzetméteres lobby térrel rendelkező irodaház jött létre.

A Market Építő Zrt. kivitelezésében megvalósult, LEED Gold minősítésű épületben a nagyobb cégek foglalnak helyet. Az épület főbb adatait az alábbi lista foglalja össze, a galériában pedig az elkészült épületről nézegethetünk képeket. 500 négyzetméter lobby 22 000 négyzetméter bérbe adható terület (bruttó), ebből 400 négyzetméter kereskedelmi terület 600 négyzetméter...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés