Előfizetői tartalom

Felújítják a Szabadság tér egyik műemléki épületét

Portfolio
Jelentős részét megvásárolta, most teljes körűen felújítja a Szabadság téren található, részben műemléki védettség alatt álló Adria-palotát a BDPST Group. Az 1900 és 1902 között az Adria Magyar Királyi Tengerhajózási Részvénytársaság megbízásából épített ingatlan jelentősen leromlott állapotban van jelenleg. A BDPST Group beruházása után üzlethelyiségeket, illetve lakásokat és irodákat hoznak létre benne - szerepel a BDPST közleményében.

Jelentős részét megvásárolta, és most teljes körűen felújítja a Szabadság téren található, részben műemléki védettség alatt álló, neobarokk stílusjegyeket viselő Adria-palotát a BDPST Group. A volt tőzsdepalota szomszédságában található négyemeletes épületet 1900 és 1902 között építették az Adria Magyar Királyi Tengerhajózási részvénytársaság megrendelésére.Kép...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés