Előfizetői tartalom

Nagy változás a budai közlekedésben: több kilométeres útfelújítás indul

Felújítják a II. kerületi Pasaréti út, Szilágyi Erzsébet fasor és a Pasaréti tér közötti szakaszát. A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) beruházásában 2019. március 18-án induló fejlesztés várhatóan ősszel fejeződik be. Felújítják a közutat és a járdákat, új jelzőlámpás csomópontot alakítanak ki a Nagyajtai és a Hidász utcánál, a lámpa nélküli zebráknál középszigeteket építenek, rendezik a parkolási helyzetet, a közvilágítást, frissítik a zöldfelületeket. A felújítás ideje alatt, április elejétől több ütemben egyirányúsítják majd a Pasaréti utat - az ideiglenes forgalmi rendről a BKK később ad tájékoztatást - szerepel a Főpolgármesteri Hivatal közleményében.
A II. kerületi Pasaréti út alsó, Szilágyi Erzsébet fasor és Pasaréti tér között húzódó szakaszán március közepén kezdődhetnek el a felújítási munkák a Fővárosi Önkormányzat finanszírozásával. A felújítás kivitelezője a Strabag Általános Építő Kft., a beruházás költsége nettó 985 millió forint. A kivitelezési munkák április elejétől járnak majd a forgalom...

Tisztelt felhasználónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Ha rendelkezik érvényes előfizetéssel, kérjük, lépjen be az alábbi űrlapon:

 

Cikkarchívum előfizetés

1 543 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái