Előfizetői tartalom

Két látványos ábra a budapesti új építésű lakásokról

Portfolio
Közel 23 500 lakást tartalmaz a Budapesti Lakáspiaci Riport legújabb adatbázisa, de ebből kevesebb mint 6500 szabad lakás érhető el a vásárlók számára. A projektekben szereplő lakások mérete valamelyest növekedett, amire a 70 négyzetméternél nagyobb lakások arányának növekedése utal. A vizsgált lakások mindegyike olyan fejlesztésekben található, amely 2018 negyedik vagy 2019 első negyedévében legalább egy szabad lakást tartalmazott.

A fővárosi újlakás-kínálat a két évvel ezelőtti szintre esett vissza, és mindössze másodszor fordult elő az azóta eltelt negyedévekben, hogy 7 ezernél kevesebb a szabad lakások száma a piacon. Az idei télen mindössze 5 olyan projekt indult el, amely legalább 90 lakásos, és ezek közül kettőben, az Izzó Gardenben, illetve a BudaPart III. ütemében még csak az előértékesítés...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés