Előfizetői tartalom

Exkluzív részleteket tudtunk meg Magyarország történetének egyik legnagyobb beruházásáról

Nyáron kerülhet birtokon belülre a német FAKT AG Bezenyén, addig a projektcégek és a beszállítói hálózat szervezése zajlik. Hegyeshalom és Bezenye határán egy teljesen új város bontakozhat ki a tervezett gyümölcsfeldolgozó és kertészet mellett. Egymilliárd euróból - a mezőgazdasági beruházást is beszámítva - hotel, konferenciaközpont, üzletek, iskola és mintegy ezer lakás is épül. Íme, a részletek!

Újabb részleteket szereztünk meg a Mercedes és az Audi legutóbbi magyarországi beruházásaival csaknem egyenértékű óriásprojektről. Nicolai Ulrich, a beruházó FAKT AG vezérigazgató-helyettese érdeklődésünkre elárulta: több szakaszban egy egész új települést hoznak létre a kertészeti és logisztikai központ mellett. Az adásvételi tranzakciót várhatóan 2019 harmadik...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés