Előfizetői tartalom

Kinyílt a titkok szelencéje: ez vár ránk a következő években a lakáspiacon

Portfolio
Mától egészen vasárnap délutánig látogatható a Lakás 2019 Kiállítás, amelynek részeként ma délután került megrendezésre a Lakás Klub Extra, ahol az ingatlanpiac legkülönfélébb területeinek képviselői vitatták meg többek között, hogy mik a legfontosabb változások az új CSOK-nál, hogy vajon készülhetünk-e újra az ingatlanpiaci lufi durranására, illetve, hogy meddig fognak még emelkedni az árak.

A Lakás 2019 Kiállítás a következő napokban is folytatódik, a holnapi Klubon főként a lakásvásárlási akadályokra, és ezek megoldásaira koncentrálnak majd a szakértők, a mai Lakás Klub Extra viszont főként a szakma várakozásairól, a piaci viszonyok körbehatárolásról szólt.Elsőként dr. Görög Norbert, a Népesedés-, Család- és Ifjúságpolitikai Stratégiai és Koordinációs...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés