Előfizetői tartalom

Aki tud lakást vesz: az áremelkedés sem szab határt a vásárlási kedvnek

Portfolio
Úgy tűnik az emelkedő ingatlanárak sem szabnak határt a kereslet növekedésének, az első negyedévben országosan 58 százalékkal nőtt az egy eladó lakóingatlanra jutó érdeklődések száma. Kifejezetten nagy volt Komárom-Esztergom, Jász-Nagykun-Szolnok és Nógrád megyében a lakáspiaci érdeklődés - szerepel az ingatlan.com elemzésében.

Minden ötödik lakásvásárlót érinthet a falusi CSOKOrszágosan az idei év első három hónapjában 58 százalékkal több érdeklődés érkezett egy eladó ingatlanhirdetésre, mint egy évvel korábban, az ingatlankereső portálnál rögzített adatok alapján. Balogh László, az ingatlan.com vezető gazdasági szakértője elmondta: “Az országos adatok is eleve jelentős keresletnövekedésről...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés