Előfizetői tartalom

Örülhetnek a vidékiek: kívül-belül felújítják a kedvelt plázát

Portfolio
A külső felújítással párhuzamosan áprilistól kezdetét veszi a Sopron Plaza belső tereinek korszerűsítése is, így hamarosan kívül-belül teljesen felújított környezetben vásárolhatnak a bevásárlóközpont látogatói. A Sopron Plaza üzletei a korszerűsítési munkálatok ideje alatt is folyamatosan nyitva tartanak, a rekonstrukciót követően pedig újabb boltokkal és szórakozási lehetőségekkel bővül az üzletközpont kínálata - szerepel az Indotek közleményében.

A nyár végétől megújult külsővel és belső terekkel, valamint újabb boltokkal várja a látogatókat a Sopron Plaza. Az osztrák határ felé vezető 84-es út mellett működő, 15 ezer négyzetméter alapterületű, kétszintes bevásárlóközpontban jelenleg mintegy 50 üzlet és szolgáltatóegység, valamint egy 800 férőhelyes parkoló működik. A külső felújítás tavaly novemberben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés