25 ezer négyzetméternyi iroda épül a Váci úti folyosón
Ingatlan

25 ezer négyzetméternyi iroda épül a Váci úti folyosón

Portfolio
Közel 25 ezer négyzetméter bruttó szintterületen valósul meg a Váci úti irodafolyosón a Nordic Light Trio befejező fázisa. A Paulinyi-Reith & Partners által tervezett irodakomplexum harmadik egységének építkezése a Véső utca és a Visegrádi utca sarkán található telken zajlik.
A Skanska Magyarország által fejlesztett projekt tervezése során kiemelt cél, hogy az épület energiaigénye a magyarországi átlagnál alacsonyabb legyen, közelítve a nulla külső energiaforrás felhasználási szinthez.

"A célunk a tervezés során az volt, hogy az új épület egységet képezzen a meglévő épületrészekkel, azok egyértelmű kontinuitásaként jöjjön létre. Külső megjelenésében ezt megegyező nyílászáró- és födémmagasságokkal, azonos színhasználattal értük el" - árulta el Dr. Paulinyi Gergely, a Paulinyi-Reith & Partners elnök-vezérigazgatója. Az új épület burkolt, szalagablakos külső homlokzata a belső oldalra átfordulva teremti meg a belső udvar egységét.


Dr. Paulinyi Gergely

elnök-vezérigazgató

Paulinyi-Reith & Partners

Dr. Paulinyi Gergely 2002 óta dolgozik az akkor még Mérték Építészeti Stúdió Kft. néven ismert Paulinyi-Reith & Partners Zrt-nél. Építész tervezőből lett vezető tervező és műteremvezető, 2012 óta pedig a cégcsoport... Tovább »25 ezer négyzetméternyi iroda épül a Váci úti folyosón
Dr. Reith András, a Paulinyi-Reith & Partners fenntarthatóságért felelős igazgatója elmondta: "annak érdekében, hogy az épület megfeleljen a kitűzött épületminősítési rendszereknek, olyan energiahatékony gépészeti megoldásokat alkalmaztunk, mint például a hővisszanyerésre is alkalmas hűtőrendszer, amely télen hozzájárul az épület fűtéséhez." Többek között ez is segíti azt, hogy az épület energiaigénye a magyarországi átlagnál 25%-kal alacsonyabb legyen, közelítve a nulla külső energiaforrás bevonásához.


Dr. Reith András

Partner

Paulinyi-Reith & Partners Zrt.

Tanulmányait a BME Építészmérnöki Karán, majd a TU-Münchenen és az Universiad de Valladolidon végezte. Hazai és németországi tervezői, tanácsadói, kutatói és egyetemi oktatói tapasztalattal rendelkezik, szakmai pályáját... Tovább »25 ezer négyzetméternyi iroda épül a Váci úti folyosón
Részletekért kattints ide!
Dr. Reith András is előadója lesz a május 8-án megrendezésre kerülő FM & Office konferenciának, ahol a fenntarthatósággal és energiahatékonysággal foglalkozó panelbeszélgetésben a szakértők a fejlesztői és vásárlói tudatosság mellett az üzemeltetés fenntarthatósághoz való hozzájárulását és az energiamenedzsment valódi célját is megvitatják.


25 ezer négyzetméternyi iroda épül a Váci úti folyosón
DSZZS20200216016
zöld park shutter
orbán viktor évértékelő
koronavirus
BullvsBear
Tematikus PR cikk
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
2020. február 27.
Építőipar 2020
2020. március 3.
Agrárium 2020
2020. március 5.
Biztosítás 2020
2020. március 10.
Investment, Wealth and Savings (IWS) 2020
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Infostart.hu

Junior portfóliókezelő

Junior portfóliókezelő

Adótanácsadó

Adótanácsadó

Rendezvényszervező

Rendezvényszervező
Tőzsdetanfolyam
Alapoktól a kereskedési, befektetési stratégiákig.
Egészségügy másképpen
Amerikai, nyugat-európai kórházi ellátás, havi 7875 Ft-tól
B1013953