Előfizetői tartalom

Már majdnem az MNB fújja a passzátszelet a hazai ingatlanpiacon

Hétfőn újabb bizonyítékot kaphatunk arra, hogy mekkora súlygyarapodást ért el az MNB a hazai ingatlanpiacon: nyilvánosságra hozza az első Kereskedelmi ingatlan-piaci jelentést, ami értesülésünk szerint az egész piac számára irányadó lesz. Közben a jegybank alapítványainak vagyonkezelője gyorsítja a Váci úti megaprojektjét, az MNB folytatja a párbeszédet a különböző ingatlanszakmai szervezetekkel.

Meghatározó szereplővé nőtte ki magát az MNB a hazai ingatlanpiacon és a legutóbbi lépések a befolyás további növekedését sejtetik. Gyakorlatilag az összes ingatlanos funkció megjelent a jegybank palettáján, amit csak elképzelhetünk és mivel a szabályozásra is hatással van, az üzleti adatoknak a birtokában megkerülhetetlenné válik, egyúttal viszonyítási pont is az egész...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés