Előfizetői tartalom

Egy ingatlanpiaci mutató, amiben jobbak vagyunk mint Nyugat-Európa

Portfolio
A hozamok csökkentek az elmúlt évekhez képest a kereskedelmiingatlan-piacon, de a nyugat-európai arányokhoz képest még mindig kiemelkedőnek számítanak - derül ki a DLA Piper Hungary elemzéséből, ami a legjelentősebb tranzakciók alapján gyűjtötte össze azokat a számokat, amelyek a vevői, eladói, befektetői vagy biztosítási szempontok szerint tükrözik a ingatlanpiaci trendeket.

A 2018-as évben: a tranzakciók 65 százaléka köthető hazai befektetőkhöz az ügyletek 42 százalékánál nem volt pénzügyi biztosíték a tranzakciók 63 százalékában a felek által megállapított szavatossági időszak 24 hónap, vagy annál rövidebb volt az ügyletek 42 százalékában a vevő szavatosságszegésekért való felelősségét a felek a vételár 20 százalékánál alacsonyabb...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés