Előfizetői tartalom

Felszámolná a kormány a fapadosok bádogterminálját Ferihegyen

Portfolio
Egyeztetések zajlanak a kormány és a Budapest Airport között a légikikötő tervezett fejlesztéseiről — írja a Magyar Nemzet. A kormány 77 pontban fogalmazta meg követeléseit a Liszt Ferenc nemzetközi repülőtér tulajdonosának, melyek között az is szerepel, hogy az év végéig kulturáltabb körülményeket kell biztosítani a fapados légitársaságok utasainak Ferihegyen.

A kormány többek között azt kívánja elérni, hogy a diszkont-légitársaságok utasait kiszolgáló bádogépületeket az év végéig bontsák el, ezzel szemben a Budapest Airport terveiben az szerepel, hogy a bádogterminált is kiváltó új, 3. terminálnak csupán a tervezése kezdődik meg idén. Májusban lesz öt éve, hogy felállították a fapadosok utasait kiszolgáló bádogépületeket...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés