Előfizetői tartalom

Cunamiként csapnak le az Andrássy útra az ötcsillagos hotelek

Budapest legszűkebb belvárosában már több hotelszoba épül, mint új lakás. Csak négy-és ötcsillagos szállodai szobából több mint háromezer készül, az Andrássy úton és közvetlen környékén 1300, így az 1-es számú magyar bulváron már majdnem minden ötödik-hatodik épület hotelként működik majd - derül ki a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének (MSzÉSz) a napokban közzé tett idei első trendriportjából. Egyelőre indokoltnak tűnik ez az óriási beruházási hullám a legfelső kategóriában. Van persze kockázatok is, mind közül a legnagyobb az, hogy késhet és durván drágulhat a kivitelezés.
A beruházásokat főleg magyar tulajdonú ingatlanfejlesztők végzik, többségüknek már van szállodaépítési tapasztalata, de olyanok is vannak szép számmal, akik legfeljebb irodaházat vagy üzletközpontot mutathatnak fel referenciaként. Több nagy nemzetközi üzemeltető is megjelenik majd, főleg az Andrássy úton, ahol egyebek között a hányatott sorsú volt Balett Intézetből...

Tisztelt felhasználónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Ha rendelkezik érvényes előfizetéssel, kérjük, lépjen be az alábbi űrlapon:

 

Cikkarchívum előfizetés

1 543 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái