Előfizetői tartalom

Elkaszálták a Lánchíd kiszélesítését

Portfolio
Megjelent a Széchenyi lánchíd felújítására vonatkozó Kormányhatározat, valamint a Clark Ádám tér, a Széchenyi István tér és a József Attila utca átalakításával kapcsolatos határozat. A korábbi tervek alapján, a kőoroszlánok áthelyezésével a gyalogosjárdák, hídfők körüli erkélyek körülbelül 80 centiméterrel szélesebbek lettek volna, ezt azonban a Kormány visszavonta - szerepel a Főpolgármesteri Hivatal közleményében.

A Kormány a 1447/2018. (IX. 18.) határozatában döntött a Széchenyi lánchíd felújítása fővárosi forrásának 7 milliárd forinttal történő forráskiegészítéséről a híd járdáinak kiszélesítése, mint új elemnek figyelembe vételével. A Főmterv Zrt. megbízásából a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Hidak és Szerkezetek Tanszéke mérések alapján vizsgálta...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés