Előfizetői tartalom

GVH: Az ingatlan.com tisztességtelenül járt el

Portfolio
Az online hirdetési felületet működtető ingatlan.com Zrt. megtévesztő állítást tett közzé "A legtöbb ingatlan egy helyen" szlogenjével, illetve nem a szakmai gondosság követelményének megfelelően járt el az egyes hirdetések kiemelését célzó "Csak nálunk" megjelölés feltételrendszerének kialakításakor - állapította meg a GVH a vállalkozás ellen indított versenyfelügyeleti eljárásban. Az ingatlan.com ezzel tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatot valósított meg a fogyasztókkal szemben, de ez nem volt annyira súlyos, hogy még bírságot is kiszabjon rá a Versenyhivatal. A GVH közleményét módosítás nélkül, teljes egészében közöljük.

A teljes, 80 oldalas dokumentumot itt lehet megnézni. A 19. és a 27. oldalak között olvashatjuk az ingatlan.com álláspontját, amiben igazukat bizonyítják."A legtöbb ingatlan egy helyen" állítás kapcsán a GVH kifogásolta, hogy a vállalkozás nem tudta megfelelően igazolni a hirdetett ingatlanok számán alapuló piacelsőségét. Bár az ingatlan.com tudott adatokat szolgáltatni...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés