Előfizetői tartalom

Sok megrendelést, de tornyosuló nehézségeket látnak az építőipari véleményvezérek

Kitarthat az építőipar lendülete a következő pár évben, de a hosszabb távú fejlődéshez az ágazat cégeinek teljes szemléletváltása szükséges. Az állam túlzott megrendelői jelenléte nem kívánatos, járulékcsökkentés, átgondoltabb szakképzés szükséges - vélekedett több meghatározó cég vezetője a Portfolio szerdai, Építőipar 2019 konferenciáján.

Nagygyörgy Tibor, a Biggeroge Property Zrt. vezérigazgatója szerint a túlkeresletben egyfajta hiánygazdaság figyelhető meg, egy ilyen helyzetben az államnak visszafogottabban kellene szerepelnie. "Kontraciklikus építőipari politikára van szükség". Plusz finanszírozási organizációs költségek jelennek meg, ennek a féken tartása közös érdeke lenne a magán szférának és az államnak.Nagygyörgy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés