Előfizetői tartalom

Kitört az alternatív forradalom a magyar nagyvárosokban

Sokáig csak Budapesten lehetett úgynevezett szolgáltatott irodákat bérelni pár órára vagy tárgyalót kivenni egy fél órára, esetleg székhely szolgáltatást és virtuális vagy valós titkárságot kérni. Terjedőben van immár a co-working és a rövid távú, akár óradíjas irodabérlés jó pár vidéki városunkban is. Van, ahol kettő ilyen központ is működik, főleg startup cégek és egyéni vállalkozók fordulnak meg ezekben. Egyelőre Debrecen, Szeged, Győr, Pécs és Székesfehérvár állnak a lista élén.

Debrecenben már 2015 óta működik a Debrecen HUB nevű intézmény a belvárosi Nagytemplomhoz közel. Közösségi lakásirodának mondja magát, egész napra 10000 Ft-ot kérnek, egy rövidebb megbeszélést már 3000 forintért is megtarthatunk. Egy évvel később indult az Xponential, ott egy mobil munkaállomás napi 2600 Ft, egész hónapra 30 ezer forint a tarifa.Egy munkaállomás havi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés