Előfizetői tartalom

Tényleg így lehet motiválni a dolgozókat? - Elmondták a guruk, mit láttak eddig

Portfolio
Továbbra is nagyon fontos egy irodaház lokációja a bérlők szempontjából, az elégedettséget viszont ezen túl olyan szolgáltatásokkal is garantálhatják a cégek, mint például a concierge, vagyis leegyszerűsítve a kifejezést egy extrákkal felszerelt portaszolgálat, vagy egy jól megszervezett céges rendezvénnyel, csapatépítéssel. Az FM & Office Konferencia egyik panelbeszélgetése során a szakértők egyetértettek abban, hogy ezek mindegyikénél a lényeg, hogy a dolgozókat megkérdezzék, hogy valóban milyen eseménnyel, kiegészítő szolgáltatással lehetne jobbá tenni a munkakörnyezetüket.

Takács Mónika, Senior Leasing Manager, TriGranit elmondta, hogy az új trendek megjelenése mellett még mindig az az egyik legfontosabb szempont, hogy a fejlesztő a helyszínt jól válassza meg, nem mindegy ugyanis, hogy hogyan tudják megközelíteni a dolgozók az irodaházat. Végvári Zsuzsi, munkakörnyezet tanácsadó, CEO, Offiseven, az igények előzetes felmérésére helyezné a hangsúlyt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés