Előfizetői tartalom

Drasztikus átalakulás: itt épül a főváros új üzleti negyede

Portfolio
Korábbi cikkeinkben már többször is szó volt a Stadionok környékéről, a számtalan fejlesztésről (irodaházak, szálloda, bevásárlóközpont, lakóparkok, sportcsarnok) amelyek a városrész egy új központjának kialakulását idézik elő. Innen tovább vándorolva a Hungária, majd Könyves Kálmán körúton a IX. kerület felé, eljutunk a Népliget környékére, ami szintén bővelkedik új projektekben és legalább annyi fejlesztési potenciálban. Itt is épül sportkomplexum, irodaházak, de rengeteg üresen álló telek és elhanyagolt épület is van, ami kiváló célpont lehet a fejlesztők számára.

Három kerület, a VIII., a IX. és a X. találkozásánál fekszik a Népliget, a környék nagy változásokon ment és jelenleg is megy keresztül, az átadott irodaházak, a jelenlegi felújítások, vagy a teljesen új projektek, és az infrastrukturális fejlesztések egészen átalakíthatják a környékről alkotott véleményeket. A közlekedési lehetőségek javítása igazán fontos része...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái