Előfizetői tartalom

Elfogytak a helyek: muszáj még egy épülettel bővíteni az újbudai irodaparkot

Portfolio
Tovább bővül a dél-budai irodapiac egyik irodaparkja, az Office Garden IV irodaház építésének elindulásával. Az irodapark első három ütemének megvalósítása után a fejlesztő, GRT Group elindítja a közel 20 000 négyzetméteres 4. fázis munkálatait. Az irodaház kizárólagos képviselője a Robertson Hungary. Az Office Garden IV várhatóan 2021 második negyedévében kerül átadásra.

A GRT Group elindította az Office Garden IV kivitelezési munkálatait, az 5 ütemre tervezett Office Garden Irodapark a XI. kerületben helyezkedik el, a Szerémi út és a Hengermalom út által határolt tömbben. Az 'A' kategóriás iroda fejlesztője kiemelt figyelmet fordít a fenntarthatóságra, valamint az irodaterek és az épület hatékonyságára, a IV. fázis is teljesen földgázfüggetlen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés