Előfizetői tartalom

Nem is gondolnád, hogy mi mindenre lesz használható az 5G

Portfolio
Sokak szerint az 5G hálózat akkora átalakulást fog hozni az életünkbe, mint amekkora az elektromosság vagy az autózás létrejötte volt. Bár még sok kérdés van az 5G hálózat kialakítása, használata és a következményeivel kapcsolatban, íme 6 olyan terület, vagy alkalmazás, ahol biztosan nagy haszna lesz - ami a World Economic Forum videójában látható.

A videó alapján hat olyan terület van, ahol főként biztonsági szempontok, vagy környezetvédelmi tényezők miatt lesz nagy előnye az 5G-nek. Ugyanakkor sok kérdés és sok fejlesztés van folyamatban az 5G hálózatokkal kapcsolatban, a téma aktualitása és fontossága miatt foglalkozunk mi is a Future City konferencián ezzel a témakörrel. A témában jártas szakértők is meg fognak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés