Előfizetői tartalom

"Korai 5G-ről beszélni ott, ahol még normális internet sincs"

Portfolio
Sokféle jó projekt van, mielőtt azonban bármelyikbe is belevágnánk meg kell vizsgálni, hogy hány embert érint, milyen céljaink vannak vele és hogy megtérül-e a beruházás. Mindezek mellett, jó döntést csakis a helyi lakók és az intézmények bevonásával lehet hozni. Az okosodó városok lehetőségeiről és az okos településmenedzsment alapjairól a Future City 2019 konferencián beszéltek a szakértők.

Milyen adatokkal és felhasználói igényekkel találkozik ma egy városvezető? Milyen különbségek vannak ma az okosodó városokban Budapest és a vidék között? Kell-e és ha igen, hogyan lehet a községek digitális írástudását fejleszteni? - tette fel a kérdést Ürögi Tamás, az IFUA Horváth & Partners Kft. vezető tanácsadója. Jó, ha egy település vezetője tudja, mik...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés