FONTOS Letarolta Magyarországot a Temu, és nincs ki megállítsa
 
Előfizetői tartalom

Hol éri meg leginkább befektetőként lakást venni? - Íme a legjobb hozamok

Portfolio
Bár az utóbbi időben mind vidéken, mind Budapesten folyamatosan csökkentek a lakáskiadással elérhető hozamok, vannak még olyan területei az országnak, ahol továbbra is jó üzlet a befektetési célú lakásvásárlás. Az alábbiakban arra voltunk kíváncsiak, hogy az elmúlt 5 év során hogyan változtak a hozamok, és hol érdemes nézelődni, ha a lakás hosszú távú kiadásával szeretnénk gyarapítani bevételeinket.

A válságot követő egy-két évben szinte egyáltalán nem kellett azon gondolkodni, hogy hol vásároljunk lakást, azok ugyanis már csak az évről évre bekövetkező jelentős áremelkedés miatt is szép hozamot termeltek a befektetőknek. Az árak ugyan még most is felfelé haladnak, de ma már - különösen hosszabb távon gondolkodva - sokkal nagyobb a jelentősége annak, hogy az áremelkedés...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés