Előfizetői tartalom

Több ezer négyzetméteres bérleti szerződést kötöttek a még át sem adott irodaházban

Portfolio
Közel 4000 négyzetméternyi irodaterületet és további jövőbeli bővülési területeket vesz bérbe egy nemzetközi szolgáltató központ a Váci Greens irodapark legújabb, "F" épületében. Az új bérlő 2020 júniusi érkezésével az épület bérbe adási mutatója megközelíti az 50%-ot - szerepel az Atenor közleményében. Kiszámoltuk azt is, hogy mennyibe kerülhet a bérlés évente a cégnek.

A Váci Greens projekt, összesen 130 000 négyzetméteren kínál irodákat a Váci úti irodafolyosón, a Gyöngyösi utca metrómegálló közelében. Az irodapark hat épületből áll, melyek között belső kert és sétálóutca, úgynevezett "piazza" került kialakításra. Márciusban számoltunk be róla, hogy átadták az irodakomplexum negyedik, 15 ezer négyzetméteres "D" épületét...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés