Előfizetői tartalom

Egy jó tipp a tulajdonosoknak: a legkorszerűbb lakásokra vannak kiéhezve a vásárlók

Portfolio
A vevők többsége a korszerű lakásokra van kiéhezve, mégis csak lassan javul az ingatlanok energiahatékonysága, így nagy előnye lehet annak a tulajdonosnak, aki áldozott a lakás felújítására. A korszerű lakások aránya az elmúlt 3 évben elég lassan, csupán 20-ról 23 százalékra nőtt, pedig az eladó lakásokat keresgélők, mintegy 60 százaléka pont az ilyen energiahatékony ingatlanok után érdeklődött - derül ki az ingatlan.com közleményéből.

Lassan javul a magyar lakások energiafogyasztása, de az ingatlanok túlnyomó része továbbra is korszerűtlennek mondható a Lechner Tudásközpont adatai, illetve több mint 417 ezer ingatlanhirdetés alapján. Az energiatanúsítványok az ingatlanok értékesítése vagy hosszútávú kiadás előtt készülnek, így ezek megoszlása pontos képet adhat a forgalomképes ingatlanállomány energiahatékonyságáról....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés