Előfizetői tartalom

Az ábra, amit minden repülővel utazónak látnia kell

Portfolio
Sokan vannak, akik egy repülőút előtt aggódnak, de legalábbis eszükbe jut, hogy mi lesz akkor, ha az út során valami katasztrófa következtében lezuhan a gép. A statisztikákról persze mindenki hallott, miszerint a repülés az összes közlekedési mód közül a legbiztonságosabb, most azonban konkrét számokon keresztül mutatjuk, be mit is jelent ez a valóságban - az Our World in Data oldal statisztikái alapján.

A polgári repülés a II. világháború után kezdett megjelenni, a járatok és az utasok száma azonban az utóbbi évtizedben, a fapadosok megjelenésével indult rohamos növekedésnek. A járatok számának növekedését azonban szerencsére nem követte a balesetek számának emelkedése, sőt a repülés ma biztonságosabb, mint valaha.Forrás: Aviation Safety Network, (AVN)A jobb információáramlásnak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés