Ma már nemcsak figyelmesség, hanem kötelesség is az épületeink akadálymentesítése
Ingatlan

Ma már nemcsak figyelmesség, hanem kötelesség is az épületeink akadálymentesítése

Portfolio
A CPI Hungary határozott célja, hogy a minden ember számára alanyi jogon járó egyenlő hozzáférést biztosítsa saját tulajdonú ingatlanjaiban. Ezért is támogatja elsőként az Acces4You kezdeményezését, miszerint a cég auditálja a helyszíneket a speciális igényű emberek (SPI) igényeinek szemszögéből, szükség szerint javaslatot tesz a fejlesztésre, minősíti az audit eredményét és európai tanúsító védjegyet ad az arra jogosult épületeknek.
Speciális igényűeknek tekinti a kerekesszékeseket, a mozgásukban korlátozottakat, az időseket, a kismamákat (babakocsisokat), a siketeket és nagyothallókat, a vakokat és gyengénlátókat, valamint a kognitív hiánnyal élőket.

"A fogyatékkal élő emberek számára lehetővé tenni a szabad mozgást épületeink használatakor ma már nem csak figyelmességet jelent, hanem kötelességet is, hiszen Magyarországon az embereknek közel tizenöt százaléka él speciális igénnyel. Ezért kiemelt figyelemmel kell lennünk az akadálymentesítés szempontjaira és olyan épületeket kell fejlesztenünk és üzemeltetnünk, melyek megfelelnek az akadálymentesítés kritériumainak. Ennek tükrében a már meglévő épületeket a szakértői ajánlásoknak megfelelően fogjuk akadálymentesíteni" - mondta Gereben Mátyás, a CPI Hungary country managere.


Gereben Mátyás

országmenedzser

CPI Hungary

Gereben Mátyás a CPI Hungary general managere 2015. június 15-től. Végzettsége: Budapesti Gazdasági Főiskola (korábbi KVIF) Angol nyelvű Kereskedelmimanagement képzés 1996-2000; Pécsi Tudományegyetem - Management Consulting... Tovább »

Az utóbbi időben az irodaházak tervezésénél egyre inkább előtérbe kerül a munkavállaló, melynek keretében újfajta szolgáltatások, új terek és új megoldások jelennek meg. Ez pedig azon túl, hogy javítja az épületben dolgozók jóllétét, a bérlő cég számára is pozitív, hiszen egy ilyen munkakörnyezetben szívesebben dolgoznak a munkavállalók, ami csökkenti a cégen belüli fluktuációt. A speciális igényű emberek igényeire való odafigyelés is ennek a folyamatnak a része, így remélhetőleg a jövőben egyre több irodaház támogatja majd az ilyen irányú kezdeményezéseket.Portfolio Ingatlan Adatbázis


Balance Loft

Balance Loft

1139 Budapest, Váci út 99.
Kiadó terület: 340m2
Átadás:
Bérleti díj: 13.5 - 13.5 EUR
Ajánlatot kérek
kórház
Frankfurti tőzsde
koronvavirus
cimlap_kina_szel
forint mnb épület sötét magyar jegybank
Mark Rutte Sebastian Kurz
Magyar Telekom
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
2020. február 27.
Építőipar 2020
2020. március 3.
Agrárium 2020
2020. március 5.
Biztosítás 2020
2020. március 10.
Investment, Wealth and Savings (IWS) 2020
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Infostart.hu

Junior portfóliókezelő

Junior portfóliókezelő

Adótanácsadó

Adótanácsadó
Egészségügy másképpen
Amerikai, nyugat-európai kórházi ellátás, havi 7875 Ft-tól
Esti szeminárium
Ne engedd, hogy az infláció megegye megtakarításod! Ismerd meg, a tőzsdei befektetés erejét.
Cannes kikötő