Előfizetői tartalom

Ma már nemcsak figyelmesség, hanem kötelesség is az épületeink akadálymentesítése

Portfolio
A CPI Hungary határozott célja, hogy a minden ember számára alanyi jogon járó egyenlő hozzáférést biztosítsa saját tulajdonú ingatlanjaiban. Ezért is támogatja elsőként az Acces4You kezdeményezését, miszerint a cég auditálja a helyszíneket a speciális igényű emberek (SPI) igényeinek szemszögéből, szükség szerint javaslatot tesz a fejlesztésre, minősíti az audit eredményét és európai tanúsító védjegyet ad az arra jogosult épületeknek.

Speciális igényűeknek tekinti a kerekesszékeseket, a mozgásukban korlátozottakat, az időseket, a kismamákat (babakocsisokat), a siketeket és nagyothallókat, a vakokat és gyengénlátókat, valamint a kognitív hiánnyal élőket. "A fogyatékkal élő emberek számára lehetővé tenni a szabad mozgást épületeink használatakor ma már nem csak figyelmességet jelent, hanem kötelességet...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés