Előfizetői tartalom

Megállás nélkül dolgoznak a gépek a hazai építőiparban

Portfolio
"Van olyan vezérgépünk, amit tavaly tavasszal hoztunk be az országba, és azóta megállás nélkül dolgozik. Folyamatosan kint van a munkaterületeken, és az egyik projekt helyszínéről visszük a másikra" - emelte ki saját példán keresztül a hazai építőipari megrendelések felfutásának hatásait a HBM Soletanche Bachy mélyépítő cég ügyvezetője, Kaltenbacher Tamás.

A szakember véleménye szerint a szektor tavaly az elmúlt 15 év legjobbját produkálta az adatok alapján. Sőt meglepő módon a mélyépítés termelékenysége nagyobb volt, mint a magasépítésé. Látva az idei tendenciákat, az erőteljes fejlődés 2019-ben is kitart úgy az egész szektort, mint a mélyépítést beleértve. A szakértő 2020-ra vár némi korrekciót a piacon, amit...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés