FONTOS Orbán Viktor bejelentette: EU-s versenyképességi paktumot fog előterjeszteni
 
Előfizetői tartalom

Teljes jogú taggá lépett elő a világszervezetben a magyar egyesület

Portfolio
A Magyar Környezettudatos Építés Egyesülete (HuGBC) a legmagasabb, teljes jogú tagi státuszba lépett a World Green Building Council (WorldGBC) világszervezetén belül. A HuGBC az új tagsági státuszával a fenntarthatóság témakörében növeli szerepét az építőiparban. Az elköteleződés segíthet abban, hogy Magyarországon is nagyobb figyelmet kapjon az épített környezet fenntarthatóbbá alakítása - szerepel a HuGBC oldalán.

Egyre nagyobb figyelmet kapnak a fenntarthatósági szempontok az új projekteknél, az építkezéseknél és bármely jövőbe tekintő elképzelésnél, nemcsak világszerte, hanem már Magyarországon is. Barta Zsombor, a HuGBC elnöke elmondta: "Az elmúlt 10 év izgalmas utazás volt számunkra, hiszen az egyesület szakértői fórumból fejlődött szervezetté, amely a zöldépítési szektor...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés