Előfizetői tartalom

Minden részlet egy helyen a kibővített CSOK-ról és a babaváró hitelről

Portfolio
Beindult a gépezet, a CSOK és a babaváró hitel pár napja már együttesen is felvehető. Az alap információk szerint a CSOK már meglévő gyermek után is igénybe vehető. Az is többé-kevésbé világos, hogy a babaváró hitel a szerződéskötés után 5 éven belül tervezett gyermekre igényelhető és független az ingatlancéltól. DE! Rengeteg olyan részlet van, amiről a legtöbben nem tudnak és csalódnak, amikor kiderül az igazság.

Nem érdemes fejetlenül a bankba rohanni. Sokkal jobb ötletünk van. A Takarék Csoporttal közösen országszerte fórumokat tartunk, ahol egy helyen minden kérdést tisztázni lehet és szakemberek fogják elmondani, kinek mi a legjobb pénzügyi megoldás. A CSOK, a babaváró hitel és a falusi CSOK rengeteg fontos részletet tartalmaz, ezeken a fórumokon mindegyikről érthető magyarázatot...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés